Vacancies

We’re hiring (currently only open for those living in the Netherlands)!

Grafisch Vormgever (4u/wk) / Graphic Designer

Over FoodCrumbles

FoodCrumbles is een eenmanszaak en heeft als doel om meer mensen kennis te laten maken met de wetenschap achter hun eten. Ik leg bv. graag uit waarom brood bruin wordt in de oven of hoe bakpoeder precies werkt. FoodCrumbles doet dit op drie manieren:

De ambitie van FoodCrumbles is om de komende jaren flink door te groeien en meer mensen kennis te laten maken met FoodCrumbles. Een belangrijk deel daarvan is een strakke visuele identiteit neerzetten met bv. visitekaartjes, illustraties om concepten uit te leggen/infographics, strakke powerpoint templates, goed vormgegeven social media posts (voornamelijk Twitter & LinkedIn) en meer. Daarvoor ben ik op zoek naar hulp!

Wie zoek ik?

 • Een enthousiaste student in de richting grafische vormgeving ; je wordt enthousiast van het opzetten van een strakke huisstijl en van het maken van allerhande visuele elementen. De nadruk zal in eerste instantie liggen op statische media (bv. templates, posts, visitekaartjes), maar mocht je er interesse en expertise in hebben dan is video ook zeker een optie.
 • Veel van de inhoud is Engelstalig (blog & cursussen), je hoeft niet vloeiend Engels te kunnen spreken, maar je voelt je wel voldoende comfortabel met de taal om Engelstalige uitingen te ontwerpen.
 • Je hebt affiniteit met onze werkzaamheden, bv. je bent geïnteresseerd in koken/bakken, of je volgt graag vergelijkbare websites/kanalen, of je leert mensen graag iets nieuws (ook als dat niets met eten/drinken te maken heeft).
 • Je bent iemand die graag ook zelf ideeën en voorstellen op tafel legt. Tijdens de opstartfase heb ik concrete opdrachten, maar zodra we aan elkaar gewend zijn hoor ik graag wat jij vindt dat er beter kan op onze platforms!
 • Je bent gemiddeld 4u/week beschikbaar voor een langere periode (min. 3 maanden).
 • Je bent leergierig en nieuwsgierig en zoekt graag nieuwe dingen uit (binnen je eigen vakgebied).

Wat krijg je ervoor terug?

 • Naast een financiële vergoeding is dit een mooie kans om te laten zien wat jij kunt. Je zult werken aan het visueel neerzetten van FoodCrumbles en kunt meedenken en voorstellen doen (graag zelfs!) over hoe we dit het beste kunnen doen.
 • Het werk wat je levert zal daadwerkelijk gebruikt worden en je zult een breed scala aan type producten ontwerpen, van visitekaartje tot website homepage en van Twitter post tot cursuscertificaat. Een mooie kans om aan je portfolio te werken.
 • Een kans om een visie goed vorm te geven volgens de wensen van een opdrachtgever en om je aan deadlines, afspraken, etc. te houden.
 • Ruimte om fouten te maken en ervan te leren. Je krijgt waardevolle feedback in de ‘echte wereld’ om nog beter te worden in wat je doet.
 • Flexibiliteit, zodra we op elkaar ingewerkt zijn kun je je werk, in overleg, grotendeels doen op de tijd die jou uitkomt. We spreken deadlines af en met enige regelmaat zullen we samen op een locatie werken en overleggen, maar verder kun je op een voor jou geschikte locatie aan de slag.

Hoe kan je reageren?

Via de app op +31624206515, of via [email protected]

Laat kort je interesse blijken en dan nemen wij contact met je op!